Oppimisympäristö ja virtuaaliluokka

Odoo • Image and Text

BigBlueButton virtuaaliluokka on 

helppokäyttöinen ja turvallinen valinta, jos tarve järjestää etäkokous, virtuaalinen  ryhmätyöskentelytila, koulutustilaisuus tai etäopetus.

Suomenkielinen ympäristö. Jos tarvitsee järjestää etäkokous, virtuaalinen  ryhmätyöskentelytila, koulutustilaisuus tai etäopetus. Ei vaadi tietokoneelle mitään asennuksia. Suunniteltu opetuskäyttöön, joten tilassa on kaikki välineet, joita hyvän kokouksen tai koulutustilaisuuden vetämisessä tarvitaan.

Helppokäyttöinen etäyhteysohjelma, josta piirtotyökalujen, kyselyiden, näytön jakamisten ja ryhmätyötilojen esilletuonti on innovatiivista ja käyttö tehty todella vaivattomaksi. Tehty opetuksen ehdoilla. On oikeastaan huomattavasti enemmän kuin vain etäyhteysohjelma - kyseessä on virtuaalitila, jossa etäopetus tai etäkokous on helppo pitää.

Helppokäyttöinen, luotettava ja ennenkaikkea turvallinen etäkokous tai etäopetustila.

Luotettava ja turvallinen etäyhteys


Olemme kotimainen palveluntarjoaja, jonka palvelimet sijaitsevat Suomessa.
Kokoustesi tai koulutustesi sisältöä ei talleteta mihinkään tietämättäsi ja tila on vain sinun ja kutsumiesi henkilöiden käytettävissä.

Mikäli nopea ja häiriötön etäyhteys on sinulle tärkeä, niin kokeile.
Etäyhteyden laatu ei ainakaan ole palvelimesta kiinni. Kokeile ensin lyhyen aikaa, ihastu ja ryhdy vakiokäyttäjäksi.

Tilojen vuokrausmahdollisuus vuorokausi-,kuukausi- tai vuosiveloituksella. Tila on mahdollista saada myös omalle domain -nimelle pienellä lisähinnalla. Kysy tarjous.

Tilojen vuokraus toukokuun ajan alennetulla hinnalla.Moodle oppimis- ja koulutusympäristö


Suomenkielinen ja todella monipuolinen oppimisympäristö. Sisältää myös BigBlueButton etäopetusluokan ja satoja muita lisäosia.

Moodle on ollut kauan markkinoilla. joten sen tukena on laaja ja aktiivinen käyttäjä- ja kehittäjäyhteisö.Siihen kehitetään jatkuvasti uusia innovatiivisia ominaisuuksia
Odoo • Text and Image