BigBlueButton virtuaaliluokka on helppokäyttöinen ja turvallinen valinta, jos on tarve järjestää etäkokous, virtuaalinen  ryhmätyöskentelytila, koulutustilaisuus tai etäopetus.

Suomenkielinen ympäristö. Ei vaadi tietokoneelle mitään asennuksia. Suunniteltu opetuskäyttöön, joten tilassa on kaikki välineet, joita hyvän kokouksen tai koulutustilaisuuden vetämisessä tarvitaan.

Helppokäyttöinen etäyhteysohjelma, josta piirtotyökalujen, kyselyiden, näytön jakamisten ja ryhmätyötilojen esilletuonti on innovatiivista ja käyttö tehty todella vaivattomaksi. Tehty opetuksen ehdoilla. On oikeastaan huomattavasti enemmän kuin vain etäyhteysohjelma - kyseessä on virtuaalitila, jossa etäopetus tai etäkokous on helppo pitää. Esimerkkivideo BBB:n käytöstä moodle oppimisympäristössä.

Helppokäyttöinen, luotettava ja ennenkaikkea turvallinen etäkokous tai etäopetustila.

Luotettava ja turvallinen etäyhteys


Olemme kotimainen palveluntarjoaja, jonka palvelimet sijaitsevat Suomessa.
Kokoustesi tai koulutustesi sisältöä ei talleteta mihinkään tietämättäsi ja tila on vain sinun ja kutsumiesi henkilöiden käytettävissä.

Mikäli nopea ja häiriötön etäyhteys on sinulle tärkeä, niin kokeile.
Etäyhteyden laatu ei ainakaan ole palvelimesta kiinni. Kokeile ensin lyhyen aikaa, ihastu ja ryhdy vakiokäyttäjäksi.

Tilojen vuokrausmahdollisuus vuorokausi-,kuukausi- tai vuosiveloituksella. Tila on mahdollista saada myös omalle domain -nimelle pienellä lisähinnalla. Räätälöimme koulutusorganisaatioille yksilöllisen tarjouksen. Kysy tarjous.

 Moodle oppimis- ja koulutusympäristö


Suomenkielinen ja todella monipuolinen oppimisympäristö. Sisältää myös BigBlueButton etäopetusluokan ja satoja muita lisäosia.

Moodle on ollut kauan markkinoilla. joten sen tukena on laaja ja aktiivinen käyttäjä- ja kehittäjäyhteisö.Siihen kehitetään jatkuvasti uusia innovatiivisia ominaisuuksia.

Vaikka olisit moodlea käyttänyt, niin et todennäköisesti ole käyttänyt sen kaikkia mahdollisuuksia ja ominaisuuksia hyväksesi. Ehkä vain pieni osa sen ominaisuuksista on ollut aktivoituina ja lisäosista asennettuina. Koska sitä ei myy mikään kaupallinen yritys, et luultavasti tiedä kaikkea mihin se pystyy. Kysy meiltä, niin kerromme.
Odoo • Text and Image