Moderni etäopetus , virtuaaliluokka ja oppimisympäristö


Toteuta etäopetus laadukkaasti

Kurssit pidetään laadukkaassa etäopetusympäristössä, jossa kouluttajalla ja opiskelijoilla on käytössään viimeisin tekniikka. 

Modernit oppimisympäristöt ja virtuaaliluokka mm. 3d valmius

Meillä on tarjota esimerkiksi BigBlueButton teknologiaan perustuva virtuaaliluokka ja moodle oppimisympäristö. Mikäli opetusvideo on pedagogisesti mielestäsi hyvä keino opetuksen apuna, niin meiltä saat opetusvideoiden säilöntään ja toistamiseen sopivan ympäristön. Tässä esimerkkinä opetusvideo, joka on toteutettu meidän ympäristössämme. Meillä on tarjota myös laadukas 3d -ympäristö, jossa voit toteuttaa 3d -teknologiaan perustuvia oppimisympäristöjä. Esimerkki 3d ympäristöstä, joka on toteutettu palvelimellamme.

Esimerkiksi Pohjantähti-opiston digipaja järjestää ympäristössä korkealuokkaista 3d -opetusta. Pohjantähti -opisto on Kemissä sijaitseva kansalaisopisto, joka on edelläkävijä digiopetuksen järjestämisessä.

Compuline Oy tarjoaa oppimisympäristöt koulutusorganisaatioille, opettajille ja kouluttajille. Meillä on vuosien kokemus markkinoiden parhaista  oppimisympäristöistä. 

Kouluttajille verkkokauppa

Tarjoamme kouluttajille myös verkkokaupan, jonka kautta he voivat veloittaa osallistujilta kurssille osallistumismaksun ja maksamalla kurssimaksun osallistuja pääsee kurssille. Sopimuksesta voimme antaa myös kouluttajalle osallistumisavaimen, jota se voi jakaa opiskelijoilleen.

Kurssiympäristömme vuokrasta sovimme jokaisen koulutustarjoajan kanssa. Kurssiympäristön vuokran perimme yleensä Kurssimaksujen yhteydessä.

Voimme toteuttaa kurssinjärjestäjälle myös oman kurssiympäristön ja/tai verkkokaupan.