Ympäristö omien opetusvideoiden hallintaan.
koulutus.video

Oma yritystason VPS -palvelin konesalista opetusvideoiden hallintaan

Voit käyttää palvelinta toteuttaaksesi esimerkiksi  Liikkuvan kuvan ja Flipped Classroom menetelmän    hyödyntämisen opetuksessa

Video tai webinaari on fyysisesti tallennettuna videotallenteiden varastointiin ja katseluun erikoistuneelle palvelimelle. Vaikka video on tallennettuna palvelimella voit liittää linkin tai upottaa videon omille – vaikkapa wordPressillä tehdyille kotisivuillesi, oppimisympäristöön tai verkkokauppaasi.

Palvelussa on myös LIVE striimaus -ominaisuus ja voit käyttää sitä esimerkiksi webinaarin lähettämiseen. Edullinen, turvallinen ja tehokas ympäristö opetusvideotuotannollesi.

Osta meiltä oma videotallenteiden käsittelyyn kehitetty VPS -palvelin. Käyttöliittymä on suomenkielinen (opetusvideo). Kaikki oikeudet omaan videotuotantoon säilyy täysin itselläsi. Videosi eivät huku suureen videoiden massaan vaan kohderyhmäsi  löytävät ne helposti kaikki samasta paikasta.

Käytät opetusvideota sitten etäopetuksen apuna tai lähiopetuksessa ne ovat tehokas tapa rytmittää opetusta tai toimia johdantona opiskelijoiden aktivoimiseksi esimerkiksi ryhmätyöskentelyä tai keskustelua varten. Silloin, kun videot on tallennettu omalle palvelimelle eikä esimerkiksi YouTube -palveluun vaara opiskelijoiden hairahtumisesta opiskeltavaan aiheeseen kuulumattomien youtube -videoiden katseluun pienenee.

Voit tehdä laadukkaita HD -tason opetusvideoita (esimerkki) ja tallentaa ne omalle palvelimellesi. Ne säilyvät sinun omaisuutenasi ja päätät niistä ja niiden näkyvyydestä itse.

VPS -palvelimella oma julkinen ip -osoite, jonne voit ohjata oman domain -nimesi tai voit varata käyttöösi suositun koulutus.video tai opetus.video nimen oman organisaatiosi tai aihealueen nimellä varustettuna. Esimerkiksi lappia.koulutus.video, sedu.koulutus.video, maatalous.koulutus.video, jne.

Ostaessasi palvelun verkkokaupasta täytä kenttä, jossa palvelimen nimeä kysytään. Mikäli käytät koulutus.video tai opetus.video nimeä verkko-osoitteessa, niin palvelu on käytössäsi 3-24h sisällä

Oma videotallenteiden käsittelyyn ja striimaukseen erikoistunut palvelin
Uudessa juuri ilmestyneessä versiossa on mm. nopea striimauspalvelin, videoiden tekstitysmahdollisuus sekä runsaasti lisäosia.