Videotallenteille oma palvelin!

Osta oma videotallenteiden käsittelyyn kehitetty VPS -palvelin. Käyttöliittymä on suomenkielinen. Kaikki oikeudet omaan videotuotantoon säilyy täysin itselläsi. Videosi eivät huku suureen videoiden massaan vaan kohderyhmäsi  löytävät ne helposti kaikki samasta paikasta.

Esimerkkejä palvelimista:

Odoo • Image and Text

jussin.musa.video

Laulu, kitara ja Jussi.

Oma sivusto sanoituksen mestarilta. Tunnelmoiden...

oulu.piispantalonkanava.fi

Oulun hiippakunnan videokanava.

Viimeisisimpiä koulutus- ja tiedotusvideoita.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

www.ylivieskankirkko.fi

Ylivieskan kirkkoon liittyvän video- ja äänimateriaalin keräämiseen ja säilyttämiseen tarkoitettu sivusto.

Ylivieskan uuden kirkon rakennushankkeen valmistelut käynnistyivät pari päivää 26.3.2016 tapahtuneen kirkkopalon jälkeen. Tälle sivulle on koottu mm. videoita ja äänitteitä liittyen Ylivieskan kirkkohankkeeseen.

Palvelun ylläpitäjä Ylivieskan seurakunta/tiedotus

 


paras.koulutus.video

Kouluttajien käytössä oleva sivusto, jonne he lataavat opetusvideoitaan, jonka sisällön upottavat oppimisympäristöönsä kuten esimerkiksi moodleen.

Videot voivat olla julkisia tai vain oppimisympäristön kautta katsottavissa.

Odoo • Text and Image

Varteenotettava vaihtoehto, kun haluat pitää videotuotantosi langat omissa käsissäsi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Löydät standardituotteemme myös verkkokaupasta.

Internet radioasema palvelimet

Tuota ja esitä internetissä omaa musiikkia, ohjelmia, haastatteluja, podcasteja.   Perusta oma internet radioasema, joka lähettää sinun materiaaliasi. Oman podcastin lähettäminen omalta radioasemalta. Kuulijat voivat myös tilata podcastin, mikäli eivät pääse lähetystä kuuntelemaan suorana. Suora lähetys voi olla LIVE -lähetys tai aikaisemmin äänittämäsi tallenne. Voit tuottaa tai levittää myös muiden podcastit.

Radion hallintapaneelin käyttöliittymä on suomennettu ja helppokäyttöinen.

Radiosi kuuntelijoille tarkoitetun etusivun voit tehdä juuri sellaiseksi kun haluat tai upottaa jo olemassaolevalle sivustollesi. Internet radioasema toimii taustalla lähettäen kuuntelijoille näkyvälle sivulle ajastamaasi radio-ohjelmaa tai suoria lähetyksiä.

Neuvomme ja opastamme sinut alkuun. Tarvittaessa hankimme avaimet käteen periaatteella sinulle ammattilaiset radioasemasi www-sivujen graafisen ilmeen suunnitteluun ja toteutukseen. 
Odoo • Text and Image