Sinä opettaja tai kouluttaja.
Podcast julkaisutilaa opettajille ja kouluttajille ilmaiseksi!

Hyvin ansaitun lukuvuoden päätteeksi saat julkaista operadio.fi  -sivustolla ilmaiseksi podcasteja (rajoitus 5kpl/kk), jossa tilität tuntojasi kuluneesta koronavuodesta, etäopetuksesta tai opetuksesta yleensä.

Kaikilla on varmasti koronan vuoksi ollut haastava vuosi. Opettajille ja kouluttajille vuosi on etäopetukseen siirtymisen vuoksi sisältänyt uuden teknologian haltuunottoa, tuntien sisällön ja toteutuksen uudelleen suunnittelua ja huolta opiskelijoiden syrjäytymisestä. Oma jaksaminen on ollut koetteilla ja on usein venytty äärimmilleen hyvin lyhyellä varoitusajalla.

Kerro kokemuksistasi ja keinoista, joilla olet selvitynyt arjesta, tekemistäsi oivalluksista tai ideoista ja vinkeistä, joista on hyötyä muille. Tarjoamme sinulle opettaja tai kouluttaja ilmaisen podcast alustan, jolla voit tämän tehdä.

Tässä sopimuksen/tarjouksen ehdot:

Osoita olevasi (tai olleesi joskus) opettaja tai kouluttaja. Kerro vapaamuotoisesti urastasi kouluttajana tai opettajana. Linkki www-sivulle, jossa näkyy tehtäväsi usein riittää. Muista, että toisena henkilönä esiintyminen on rikos..

Hyvän tavan vastainen tai lainvastainen sisältö podcasteissa on kielletty. Mikäli sisältö osoittautuu tällaiseksi Compuline Oy:lla on oikeus poistaa podcast.

Ilmainen podcastien julkaisu operadio.fi -alustalla. Voit julkaista sivustolla podcasteja 5kpl/kk ilmaiseksi vuoden ajan. Toimitat meille äänitiedoston, podcastin otsikon ja lyhyen kuvauksen. Julkaisemme sen podcast -nimimerkilläsi operadio.fi -sivustolla. Toimitamme sinulle ohjeet ja linkin, jonne voit ladata materiaalin helposti. Palveluun kuuluu se, että hoidamme podcastin julkaisun sivustolla puolestasi. Todella helppoa.

Ilmaisten podcastien määrä on rajoitettu 1 vuodeksi. Sitten palvelun hinta on 3€/kk. Mikäli haluat ladata enemmän kuin 5 kpl podcasteja /kk, niin sekin on mahdollista. Perimme ylimääräisistä pocasteista 0.50€/kpl. Ilmaisen kauden päätyttyä laskutamme seuraavasta kaudesta. Irtisanominen on helppoa - jätät vain laskun maksamatta. Emme peri silloin laskua. Jos maksat laskun, niin saat palvelun myös ilmaisen vuoden jälkeen. Reilua. Et sitoudu palveluun. Käytät sitä niin kauan, kuin haluat siitä maksaa.

Voit siirtää palvelun materiaalin myös omalle domain -nimelle . Jos "ruokahalu kasvaa" ja haluat tilata meiltä podcast -palvelun myöhemmin omalla domain -nimellä ja sinulla on materiaalia operadio.fi -palvelussa, niin siirrämme halutessasi materiaaliin veloituksetta uudelle omalla domain nimelläsi olevaan palveluun. Vaikka haluaisit siirtää podcastisi pois meiltä, toiselle palveluntarjoajalle, niin annamme sinulle linkin, josta voit ladata äänitiedostosi ja siirtää podcastisi muualle. Äänitiedostosi ovat sinun omaisuuttasi, ja saat ne helposti ladattua palvelustamme itsellesi niin halutessasi.

Ympäristöstä podcast voidaan julkaista suosituissa RSS -palveluissa: itunes, android, google, spotify, jne.

Neuvomme sinua mielellämme. Autamme podcastien teossa. Ota yhteyttä ja autamme sinut alkuun.

Ostaessasi verkkokaupassa anna alennuskoodi 7FN7CXD6C1
niin saat palvelun ilmaiseksi käyttöösi.
Tarjous on voimassa rajoitetun ajan!