Video- ja striimauspalvelin
Vaihtoehto netin suoratoistopalveluille

Käytätkö tällä hetkellä Twitch, Youtube tai vastaavaa suoratoistopalvelua videoidesi säilyttämiseen? Tiesitkö, että sinulla on mahdollisuus ostaa meiltä oma suoratoistopalvelu, joka sijaitsee omalla palvelimellasi.

Asennamme sinulle omalla domain -nimelläsi toimivan palvelimen  ja sinne suoratoistopalvelun. Videotuotantosi sijaitsee silloin Suomessa olevalla palvelimella.Ja mikä tärkeintä - et jaa mitään pilvipalvelua toisten organisaatioiden tai yksittäisten ihmisten kanssa.

Videotuotantosi on arvokasta, joten säilytä sitä omalla palvelimellasi. Kaikki oikeudet omaan videotuotantoosi säilyvät täysin itselläsi. Videosi eivät huku suureen videoiden massaan vaan kohderyhmäsi  löytävät ne helposti kaikki samasta paikasta.

Vaikka video on tallennettuna palvelimella voit liittää linkin tai upottaa videon omille - vaikkapa wordPressillä tehdyille kotisivuillesi, oppimisympäristöön tai verkkokauppaasi.

Oma palvelin soveltuu yrityksille, koulutusorganisaatioillee, striimaajille, esiintyville taiteilijoille videobloggaajille tai videokuvauksen ja striimauksen harrastajalle.

Esimerkkejä asiakkaille asennetuista palvelimista.

Videostriimauspalvelin  Master saatavissa vielä vanhalla hinnalla.! Maailmanlaajuinen komponenttipula aiheuttaa hinnankorotuspaineita.

Palvelin käyttöön "avaimet käteen" periaatteella ja ensimmäiset 3 kuukautta ilmaiseksi (asennusmaksu 50€). Hintaan sisältyy ilmainen koulutus (etänä) yhdelle henkilölle.

sisään Ajankohtaista
Oma Podcast sivusto
Uusi tuote tulossa!