Miksi pienen tai keskisuuren yrityksen tai organisaation on vaikeaa toteuttaa palveluja netissä?

Web -hotelli, vps -palvelin vai pilvipalvelu.. Siis mitä?
Wordpress., Prestashop, Magento, joomla, jne.. siis mitä?

Paljon tekniikkalähtöisiä kysymyksiä.

Yrittäjän näkökulmasta oikeita kysymyksiä olisivat:

Ketkä ovat asiakkaani? Onko kenties uusia asiakassegmenttejä, joita haluaisin tavoittaa? Miten saan heidät sivustolleni? Kun olen saanut heidät sivustolleni, niin miten saan heidät kiinnostumaan tuotteistani?

Mitä palveluita ja tuotteita nykyiset ja tulevat asiakkaani haluavat? Mitä niiden palveluiden tuottaminen maksaa? Kuka tai ketkä voisivat palvelut tuottaa?

Tekniset yksityiskohdat eivät ole aluksi tärkeitä! Paljonko muistia, kovalevytilaa, prosessoritehoa on tarjolla ja mihin hintaan. Tällaiset asiat  ratkaistaan sen jälkeen kun yrittäjänä tiedät, mitä haluat sivustollasi viestiä ja esittää.

Lyhyt lista keinoista:

  1. Analysoi nykyiset tuotteesi ja asiakaskuntasi. Pohdi potentiaalisten asiakkaiden käyttäytymistä ja peilaa heitä tuotteisiisi. Kohtaavatko tarpeet ja tuotteet?

  2. Valitse tehokkaat markkinointikanavat "sisäänheittäjiksi" sivustollesi

  3. Kun olet saanut asiakkaat sivustollesi, niin vakuuta sivujen sisällöllä heidät, Tee sivustosta mielenkiintoinen tai käytä keinoja, jotka erottavat sinut edukseen kilpailijoistasi.

    Esimerkiksi virtuaalisessa kaupassa asiakas voi kulkea ja katsoa tuotteesta videota tai kolmiulotteista tuote-esittelyä ja jutella myyjän kanssa. Ostopäätöksen maksun jälkeen tuote tuodaan kotiovelle.
     

  4. Kun olet saanut itsellesi asiakkaan, niin mieti, miten pidät hänet asiakkaana. Sivustoa pitää päivittää.

Kuka keinot toteuttaa teknisesti?

No, esimerkiksi me. 

sisään Ajankohtaista
Edullisia palvelimia